hejafreja.blogg.se

Livet med den extroverta, högintensiva och alldeles underbara aussien Freja

De senaste dagarna i bilder

Kategori:

Vi tar det lugnt en del. Jobbar mycket med stressnivån som väldigt snabbt kan skjuta i taket.

I måndags på valpkursen blev Freja "attackerad" eller "påflugen" av ledarens rottis. Den slet sig från där den satt fast och kom morrande mot henne i en rasande fart. Trängde in Freja mot bordet och stolarna och Freja såg vettskrämd ut, förstås. Det är första gången jag har sett det uttrycket i lilltjejens ansiktet. Hoppas att incidenten inte satt några spår.

Det lustiga var att när vi i slutet av kursen pratade med ledaren började Freja skälla vildsint mot henne. Först förstod jag ingenting, men det var naturligtvis för att hon förknippade ledaren med den argsinta hunden. Ganska coolt. Dessvärre tog Freja sedan ut ilskan på mig genom att lika vildsint bita mig sönder och samman.

I övrigt gick kursen bra. Vi tränade inkallning i långlina. Varje gång Freja var på väg bort för att kampa med en annan deltagares jacka, kallade jag in henne med en kamprulle i högsta hugg. Hon kom varje gång. Så fort jag får tid ska jag återuppta långlineträningen.

I morgon bitti ska jag och Marie gå på en annan valpkurs och dessutom en gratis sådan. Jag tror att det är några ledaraspiranter som ska hålla i kursen. Det ska bli kul och intressant!

Förutom detta är det en del att göra i plugget för tillfället. Det är tur att Freja sköter sig så bra när jag är borta några timmar – hon sover bara. Det är verkligen en otrolig grej. Jag hade haft svårt att ordna upp mitt schema på annat sätt.

Ute i parken

Kategori: Allmänt

Kameraladdare borta

Kategori: Allmänt

Hej. 

Laddaren till min kamera är spårlöst försvunnen och det irriterar mig något otroligt. Jag fruktar att den är kvar i Luleå, men mamma har ingen aning om var den i sådana fall skulle befinna sig och jag tror henne. Den kan ha "städats bort" som så mycket annat i min familjs hem. När jag finner kraften skall jag leta vidare här hemma. Jag hoppas att den finns här, trots allt. 

Jag har ingen motivation att blogga när jag inte kan lägga upp bilder, så jag avvaktar med det. Ja, förutom med att skriva det här inlägget alltså. 
 
 
Risifrutti. Mums. 
 
Burträningen går sisådär.
 
Väntar på bussen. I går åkte vi buss tre gånger efter varandra á en hållplats.
 
Fyrtio minuters passivitetsträning på en bänk i solen gör Freja trött. Det är nog den bästa sortens aktivitet vi sysslar med just nu. 

Jag ber för övrigt om ursäkt för stöket på bilderna. Ibland känns det hopplöst att städa med en liten grobian i hemmet. 

Tungan ute

Kategori: Allmänt

 

Annandag påsk

Kategori: Allmänt